vrijdag 28 februari 2014

Roze vogeltjes!

Dochterlief kreeg een groeischeut en groeide plots uit al haar jumpsuits. Uiteraard zijn er online héél véél leuke jumpsuits te vinden, maar ik weigerde koppig er nieuwe te kopen. Nee, ik wou ze allemaal zelf maken. Het ene stofje na het andere belandde in mijn brievenbus, met de bedoeling er al gauw iets mee te doen. Tot ik op een dag ontdekte dat dochterlief niet één passende jumpsuit meer had, besloot ik mijn uitstelgedrag de kop in te drukken en er gewoon aan te beginnen.

En ja hoor, nog steeds gaan mijn naaisels niet geheel vlekkeloos. Ik ben er zelfs in geslaagd een naald van mijn overlock te doen breken. Maar het werd eens dringend tijd om het inrijgen onder de knie te krijgen, ik kon me niet langer verstoppen achter het intimiderende inrijgmechanisme van de overlock (heb ik een pincet nodig?! help!). 

Maar het is gelukt, en ging het lekker vlot, waarna ik me ontzettend knullig voelde dat ik zo onnozel deed over iets dat zo makkelijk bleek. Maar is het niet altijd zo: eens je het onder de knie hebt, is alles makkelijk?? Ik heb alleen wat last van hoge drempels om over te stappen :)

patroon: kiind
stof: tricot Fino in Fondo

8 opmerkingen:

 1. De volgende in maat 74/80 voor een jongen? PLEASE???

  (Ellen dus hé, ma bon, ik beschik niet de juiste accounts om hierop te mogen reageren :-P)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. roze (allez kom fuchsia ;-)) vogeltjes voor Leon?? of wil je liever het stofje zelf kiezen :-p geef je bestelling maar door, komt in orde tegen maart!

   Verwijderen
  2. Neen, geen fuchsia vogeltjes :-)

   Iets stoer en totaly me.

   Verwijderen
 2. ik vind hem zeer mooi :) en die overlock, een pincet is idd handig en eens je het kan is idd alles simpel ;) maar vooral altijd je eigen tijd nemen ;)

  BeantwoordenVerwijderen