zaterdag 6 juli 2013

Zomerjurkjes, deel II - de appeltjes

Ik was niet blij met vorig jurkje.
En als ik niet blij ben, dan moet het opnieuw gedaan worden, tot het goed is. Soms kan ik een lui wijveke zijn, maar af en toe moet het fatsoenlijk zijn, en dan blijf ik desnoods wakker tot een kot in de nacht.

En zo geschiedde, en even later rolden de appeltjes vanonder mijn naaimachine, en ik kan u vertellen, hier was ik wél tevreden mee!
ik ben  eigenlijk gewoon losweg vergeten om een foto te maken van de  jurk zelf, oh schande! Dat hou ik u nog tegoed, nadat ik een nieuwe cardreader heb, want dochterlief is erin geslaagd dat ding stuk te krijgen waardoor ik mijn foto's niet meer van de camera krijg. 
Dus bij deze.

En toen er nog wat stof over bleek, rolde er nog een appel-tuniekje vanonder de machine!
Meisjes zijn toch zooooo dankbaar hé.  Er is wel een en ander misgelopen, ik snap precies een detailken nog niet goed, maar daar val ik wel een ander lastig mee. Of misschien eens de tutorial fatsoenlijk bekijken, dat kan misschien weleens helpen. Want tuto's lezen, dat doe ik niet graag.

2 opmerkingen:

 1. Ik zag dat jurkje op fb passeren tussen je vakantiekiekjes en vroeg me al af of het een eigen maaksel was, ja dus :) Echt mooi!!

  Kan je de foto's niet overzetten met een usb kabeltje naar het toestel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat zóu ik kunnen doen..... maar dan moet ik eerst op zolder.... kabels zoeken enzo... lang leve internet, ik ga gewoon een nieuwe usb card reader bestellen ;-)

   Verwijderen