woensdag 5 juni 2013

Aapjes!

Als mede-beheerder van de sew-be-mommies heb ik de opdracht gegeven om de naaiende mama's in kwestie te laten zwoegen op tricot. Een marteling? Misschien een beetje, want tricot is uiteraard niet het makkelijkste om mee te beginnen. Maar deze jumpsuit is zoooo dankbaar: als het project toch enigzins lukt, heb je iets waar je héél veel plezier aan hebt, want welke baby staat er nu níet immens schattig met éénder welke jumpsuit? Het is elke marteling waard! En net uiteraard die instant gratification zorgt ervoor dat je met tricot wil verder werken. (bij mij was dat toch zo)


Uiteraard helpt het wel als je een overlock hebt, of in mijn geval, bij gebrek daaraan, durft ook het boventransportvoetje weleens wonderen doen. Wat zeg ik? MEGA WONDEREN! Want mijn tricot gleed wederom als een katoentje door mijn machientje! En nu ik ook de overlock steek fatsoenlijk ontdekt heb op mijn Brotherke, wordt ook mijn binnenafwerking steeds meer fatsoenlijk en minder-slagveld-gewijs.

I LOVE JUMPSUITS!

Patroontje komt trouwens van hier , stofje komt van hier, en het modelletje in kwestie, is uiteraard van mezelf ;-)

7 opmerkingen:

 1. Dat boventransportvoetje, is dat iets dat je universeel kan kopen? Misschien moet ik maar eens binnen springen deze middag in de veritas om zo een voetje... Dan gaat mijn project mss wat vlotter... Ik heb ook geen overlock maar wel speciale steken voor rekstofjes...

  Het resultaat is supermooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. voetje komt van hier!
   http://nl.matri.eu/boventransportvoet?keyword=boventransport&category_id=0

   ik denk niet dat ze die bij de Veritas hebben, je kan eens horen hé, maar ik ben fan van Matri, dus netjes daar besteld :)

   Verwijderen
 2. heel erg schattige jumpsuit! Weer al 30 euro uitgespaard in de 'speciaalzaak' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is zoals in de tijd van toen met kettingbrieven en al ;-) maar omdat ik het zelf fijn vond om te krijgen, geef ik het door: de "Liebster blog award"! Ik vind je blog erg fijn, volg ze dan ook en bij deze een beetje reclame op mijn blog! Wil je zelf meedoen, dan check je maar eens bij mij: http://liesellove.blogspot.be/2013/06/liebster-blog-award.html

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen