donderdag 14 februari 2013

Intro

Zo. We zijn vertrokken zekers? Hiep hoi mijn eerste blog!
Afin niet mijn éérste.. lang, lang geleden was er nog eens een reisblog, van wel een heel bijzonder avontuur. Maar dat is een ander verhaal, zelfs een ander leven.

Back to the future!
Waarom een blog? Is Facebook en gesloten groepjes en internetfora en hotmail en telenet mail en sms nog niet genoeg? Jawel. Zoveel zelfs dat ik er alvast niet meer in slaag om tijdig smsjes te onderscheppen en bijgevolg soms antwoorden een dag later stuur. Of 2 dagen later. Of mailtjes lees, maar bijgevolg geen handen noch tijd heb om te antwoorden, en ze even later gewoon vergeet.
Excuses, het ligt nog aan de zwangerschapsdementie. Of borstvoedingsdementie, dat zal vast ook wel bestaan.

Waarom dan deze blog? Om te centraliseren. Of de defragmenteren, zeg maar. Alles terug wat centraal houden. En laat ons eerlijk wezen, een plek om mijn creaties en/of mijn bengels aan het wereld wijde web te tonen. Of de wereld daar behoefte aan heeft is een andere vraag. Maar dat zien we dan wel weer.

Zo, tot zover het intro berichtje. Welkom in mijn wereld, welkom in mijn chaos.
Carpe diem, leef elke dag alsof het je laatste is, geniet van elke minuut op deze aardbol, het is over voor je het weet. En gelijk ze zeggen, you don't know what you've got 'till it's gone!
En zeg niet dat ik het u niet gezegd heb!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten